✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Afrika reizen

Velen dromen van een ontdekkingsreis door Afrika. Een geweldig safari avontuur, de Big Five gaan zien of heerlijk ontspannen op paradijselijke stranden: in Afrika kan het allemaal…! Zou jij zo’n avontuur ook wel zien zitten? Afrika Safari maakt reisprogramma’s om je vingers bij af te likken, helemaal afgestemd op jullie persoonlijke behoeftes… tot op het detail.

Populaire safariprogramma’s Kenia

Populaire strandprogramma’s Kenia

* Prijs per persoon is inclusief een prive-gids en safarijeep, hotelkosten en parkkosten (tot zes personen). De prijs is exclusief internationale vliegtickets.

Afrika Safari is de expert in safari’s en reizen in Afrika. Met ons eigen kantoor in Kenia, jaren van ervaring en plaatselijk personeel dat meerdere talen spreekt, kan je bij ons verzekerd zijn van een vlekkeloze vakantie.

Tijdens een safari zie je het beste van het wilde dierenleven van dichtbij. Samengevat is er maar weinig meer adembenemend dan het indrukwekkende spektakel van de grote trek. Voel hoe het trillen van de grond sterker wordt als miljoenen dieren aan je voorbij donderen op de Masai Mara. Afrika is het enige continent ter wereld waar je nog zo veel beesten in een keer bij elkaar kunt zien.