✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

De mooiste accommodaties in Oeganda

Als je een safari in Kenia maakt, heb je keus uit veel verschillende accommodaties zoals lodges, grote hotelketens, prachtige resorts en luxe tentenkampen. De kwaliteit varieert, maar normaal gesproken zijn het goede plekken voor een overnachting of voor een paar dagen rust. Natuurlijk geldt hier hoe hoger de prijs hoe mooier het hotel. Maar met Afrika Safari kan je er zeker van zijn dat zelfs de lager geprijsde hotels van een uitstekende kwaliteit zijn!

De beste accommodaties in Oeganda’s nationale parken

Per nationaal park hebben we voor jullie de beste accommodaties geselecteerd. Klik op de accommodatie zelf voor meer informatie!

Bwindi Impenetrable National Park

Kibale National Park

Kidepo Valley National Park

Mgahinga Gorilla National Park

Murchison Falls National Park

Queen Elizabeth National Park

Sipi Falls

Ziwa Rhino Sanctuary

Lake Mburo

 

De beste accommodaties in steden

In de belangrijkste steden van Kenia selecteerden we de beste accommodaties per categorie voor jullie, met onze Golden Class hotels links, onze Platinum Class hotels in het midden en onze Diamond Class hotels rechts. Klik op het hotel zelf voor meer informatie!

Kampala

Entebbe

Jinja

Moroto

Goed om te weten!

Wij bieden hotels aan in drie prijscategorieën. Onze gouden hotels (Gold Class) zijn het voordeligst, maar van uitstekende kwaliteit en met alle voorzieningen die je kunt wensen. Ze zijn alleen iets eenvoudigers dan de hotels in onze platinum klasse (Platinum Class), die meer luxe bieden qua design, service en locaties. Onze diamanten hotels (Diamond Class) vallen in het meest luxueuze segment dat in Oeganda te vinden is. Over het algemeen liggen deze hotels op fantastische locaties, waar ze het meest heerlijke eten en de best mogelijke service bieden.

De meest prachtige accommodaties op jullie reisroute in Oeganda

Wil je weten hoe bovenstaande accommodaties in een reisroute passen? Bekijk dan de pagina met de mooiste rondreizen door Oeganda die we voor jullie hebben samengesteld. En mocht je graag persoonlijk advies willen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze reisconsulenten voor meer informatie en boekingen.