Jeep van Afrika Safari

Ervaringen van onze reizigers

Al honderden reizigers hebben hun Afrika Safari-ervaringen met ons gedeeld op TripAdvisor, Google en Facebook. Ontdek hier hun enthousiaste verhalen!

Background mask

Wat onze Afrika Safari-reizigers zeggen

Met een vijfsterrenbeoordeling op TripAdvisor, bestaande uit bijna 300 lovende recensies, beoordeelde 93% van onze reizigers hun Afrika Safari-ervaringen als uitstekend. Onze gasten verlaten Afrika altijd met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

We vieren onze TripAdvisor Travellers’ Choice Award 2023!

Afrika Safari werd bekroond met de Travellers' Choice Award van TripAdvisor 2023

Met trots melden we dat Afrika Safari is bekroond met de eervolle TripAdvisor Travellers’ Choice Award voor 2023. Hierdoor behoren we tot de top 10% van attracties wereldwijd. Deze erkenning is een oprecht eerbetoon aan de geweldige ervaringen van onze reizigers, mede dankzij de beoordelingen en waarderingen in het afgelopen jaar.

Van de indrukwekkende Masai Mara in Kenia tot het Queen Elizabeth National Park in Oeganda: jullie avonturen hebben bijgedragen aan deze opmerkelijke prestatie. We zijn onze gasten oprecht dankbaar voor de onwankelbare steun. Verder kijken we uit naar het blijven creëren van buitengewone Afrika Safari-ervaringen die inspireren en verbazen.

Op naar nog meer onvergetelijke avonturen!🌍 🦁 🦍

TripAdvisor Ervaringen

Lees de ervaringen van onze Afrika Safari-reizigers op TripAdvisor en laat je inspireren voor je eigen avontuur in Afrika.

5/5
Lees meer

Alles perfect georganiseerd!

Noah14 / Geschreven op Mar 24

Van het begin tot en met het einde perfect geregeld! Echt niets op aan te merken, wij kunnen het iedereen alleen maar aanraden. Ook de accomodaties waren echt geweldig, incl het personeel daarvan. Wij hadden ook een echt vakkundige en leuke gids, alles gezien wat we wilden.

Fantastische reisbeleving Kenia

Fiona Z / Geschreven op Mar 24

Africa Safari heeft ons een gevarieerde, bijzondere Safari samengesteld. Rekening houdend met de wensen en een verscheidenheid aan fantastische accommodaties! En dan onze gids/ chauffeur Hafidh Abood! Fantastisch! Goede chauffeur, houdt zich netjes aan de regels. Hij luistert en houdt rekening met de wensen, maar laat ook van zich horen als hij het beter weet! Een betere chauffeur/gids kun je je niet wensen in een land als dit!

Geweldige reis

Milonne V / Geschreven op Jan 24

De trip was geweldig. We waren met 8 personen en hadden 2 jeeps. Onze guides waren geweldig (William en Samuel). Ze waren altijd op tijd, heel vriendelijk, zorgzaam en konden ons veel vertellen. In overleg was ook alles mogelijk. Daarnaast hebben we onwijs met ze gelachen. De lodges waren heel erg goed. Alles was schoon, luxe en heel goed geregeld! We hebben er heel erg van genoten! Echt een aanrader.

Google Ervaringen

Laat je inspireren door de verhalen van onze Afrika Safari-reizigers op Google Reviews en bereid je voor op je eigen avontuur in Afrika.

5/5
Lees meer

Super leuke en goede gids!

Daantjeme / Geschreven op Feb 24

Het was echt fantastisch! Vanaf het moment van boeken met alle communicatie en briefingen! Het contact met Jose en Martha verliep echt heel goed en laagdrempelig, bedankt voor alles regelen!!! En dan vanaf het moment dat je op het.vliegveld land is alles ook echt perfect geregeld! De overnachtingen waren allemaal super mooi, de safari dagen waren echt onbeschrijfelijk! BIG THANKS TO SAMUEL!!! Thank you for the great week we spent together. We hebben echt een geweldige safari gehad dankzij onze super gids Samuel, dankzij hem de Big Five kunnen spotten :) Super leuke en goede gids! En lunchen in de Masai Mara was ook echt heel bijzonder! Als we weer een keer terug komen, dan zouden we graag weer met Samuel op pad willen, dat zegt genoeg denk ik ;) We bevelen deze organisatie dan ook zeker aan aan familie en vrienden en denk dat je ons ook wel weer een keer terug gaan zien. Bedankt voor echt een onvergetelijke mooie reis!

Een absolute aanrader, ook met kind(eren)!

Peter D / Geschreven op Apr 24

Zeer positieve ervaring met Afrika Safari. Zijn in februari een week op safari geweest met aansluitend een aantal dagen in Diani Beach. Door middel van contact per email en een online meeting onze uiteindelijke route vastgesteld. Hierbij rekening houdend met een wat lager reistempo zodat het voor onze dochter van 2 jaar ook goed vol te houden viel. Zeer vriendelijke chauffeur (Anthony) die ons van veel informatie heeft voorzien. De privesafari gaf ons de mogelijkheid ons reistempo aan te passen zoals we dat zelf wilden. Een absolute aanrader, ook met kind(eren)!

goed naar onze wensen geluisterd en waar gemaakt

Cindy P / Geschreven op Jul 23

Wij hebben een super vakantie gehad , safari trips had alles super voor ons geregeld en uitgestippeld, ze hadden goed naar onze wensen geluisterd en waar gemaakt. De resorts waren schitterend de safari jeep super en onze chauffeur Said was fantastisch. Wij hebben ons absoluut nergens zorgen om hoeven maken. Van het begin bij aankomst tot het afzetten bij vertrek, was alles top geregeld, ook bij vragen hebben ze ons steeds netjes te woord gestaan via de app of de mail. Ik kan Afrika safari trips iedereen aanraden. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke vakantie. Fam Plugge

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari