Background mask

Reisverzekering

Een safari naar Afrika is misschien wel hét avontuur van je leven. Maar vergeet niet om een van de belangrijkste dingen te regelen: een goede reisverzekering! Of je nu een nieuwsgierige olifant ontwijkt of over hobbelige wegen navigeert, een goede reisverzekering zorgt er namelijk voor dat medische tegenslagen, onverwachte omwegen en andere onvoorziene gebeurtenissen je wilde avontuur niet bederven.

Een goede reisverzekering biedt gemoedsrust doordat het onder andere medische noodgevallen, ziekenhuisopname, reisonderbrekingen, annuleringen en andere onvoorziene gebeurtenissen dekt. Een betrouwbaar vangnet tijdens je vakantie is altijd belangrijk, maar in afgelegen gebieden waar de toegang tot medische voorzieningen en andere diensten soms beperkt is, is het zelfs essentieel. Door een uitgebreide reisverzekering af te sluiten die past bij jou en je reisgezelschap, weet je dat je goed beschermd bent tegen het onverwachte. Hierdoor kun je jezelf met een gerust hart  concentreren op de sensatie van je safari.

Daarom raden wij een Chapka Travel Insurance  aan voor je reis naar Afrika. Chapka biedt namelijk dekkingen op maat die voldoen aan de unieke behoeften van je reis, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Van 24/7 medische teleconsulten tot het afhandelen van claims voor verloren bagage, de diensten van Chapka zijn zo ontworpen dat je safari-ervaring in Afrika soepel en zorgeloos verloopt.

De gepersonaliseerde verzekeringspakketten van Chapka zorgen ervoor dat je zowel voor, als tijdens je reis volledig gedekt bent. Hierdoor kun je jezelf zonder stress onderdompelen in de schoonheid en sensatie van Afrika, wetende dat de meest ongelukkige en onvoorziene situaties gedekt zijn.

Met de Chapka reisverzekering kun je je Afrikaanse avontuur met vertrouwen aangaan, omdat je ervan verzekerd bent dat, mocht het nodig zijn, hulp slechts een telefoontje verwijderd is.

Vraag vandaag nog een offerte aan en bereid je voor op een zorgeloze safari in Afrika!

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari