✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Wie is Afrika Safari

Karibu Afrika Safari!

Afrika Safari is een in Kenia gevestigd bedrijf, met wortels in Nederland. Samen met ons moederbedrijf Tanzania Specialist (specialist in safari’s in Tanzania) zijn we een van de grootste safaribedrijven in Oost-Afrika. Onze trots ligt in het feit dat we altijd net dat extra beetje moeite doen voor onze Afrika safari’s!

Afrika is HET continent voor safari’s. Dit soort reizen zijn echter verrassend duur en uitdagend qua planning. Wat helpt is om dan een expert te hebben die met jullie samen zorgvuldig een mooie vakantie samenstelt. Afrika Safari focust zich volledig op Afrika en biedt de beste experts, informatie uit de eerste hand en een eerlijke prijs.

Afrika Safari heeft een eigen kantoor in Nairobi

Wij als Afrika Safari hebben een eigen kantoor en eigen safari-jeeps in Nairobi. Ook hebben we de beste gidsen in dienst. Onze verkoopmedewerkers staan in direct contact met onze klanten en maken mooie, persoonlijke reisprogramma’s voor een eerlijke prijs. Om deze en andere redenen is Afrika Safari al jaren een bekend merk in Europa. Het grootste deel van onze verkoopmedewerkers woont in Afrika. Ze checken regelmatig de hotels en parken en adviseren klanten op basis van hun eigen ervaring.

Afrika Safari werkt samen met meer dan honderd hotels en lodges in Kenia. Onze verkoopmedewerkers onderhouden goede relaties met de meeste van deze hotels. Het is hun taak om te weten wat er speelt in de parken en in de hotels. Relevante veranderingen kunnen ze dan direct doorgeven.

Afrika Safari opereert vanuit Kenia

Je safari boeken bij een bedrijf met stevige wortels in het land waar je naartoe gaat, is veilig en gemakkelijk. En helemaal als dat bedrijf ook nog wortels heeft in het land waar je vandaan komt…! Geen tussenpersoon aan wie je commissie moet betalen, geen problemen met taal en geen culturele misverstanden – dat is wat Afrika Safari biedt.

Deel je wensen direct met onze verkoopmedewerkers en krijg snel en deskundig antwoord. In het Nederlands! Onze medewerkers streven er altijd naar om jullie reisprogramma precies af te stemmen op jullie wensen, tegen een eerlijke prijs. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat al onze klanten een geweldige ervaring hebben tijdens hun Afrika Safari. Ons kantoor in Kenia, onze Keniaanse medewerkers en onze ervaren verkoopmedewerkers zorgen ervoor dat we dat kunnen garanderen.

Veilig en verantwoord op reis met Afrika Safari

Afrika Safari BV is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Onze reizen vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Dat houdt in dat je als klant:
 • (een deel van) de reissom kunt terugvorderen als we de reis als gevolg van een calamiteit* niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of als wij je vervroegd moeten repatriëren.

*Calamiteit = een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Afrika Safari B.V. is tevens aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. De SGR-garantie houdt in dat vooruitbetaald reisgeld gegarandeerd wordt door de SGR.

Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR, wat betekent dat wij werken onder eerlijke voorwaarden. De ANVR toetst Afrika Safari bijvoorbeeld op het hebben van een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Al met al draagt dit ertoe bij dat je met ons onbezorgd op vakantie kunt gaan!

Waarom kiezen voor Afrika Safari?

Er zijn verschillende redenen om met ons op safari te gaan:

 1. We zijn gevestigd in Nairobi, Kenia
  Een belangrijke reden om met Afrika Safari in zee te gaan is het feit dat wij onafhankelijk zijn en gevestigd in Kenia. We hebben ons eigen kantoor en team in Nairobi en kunnen jullie vakantie daarom van begin tot eind overzien en begeleiden. Beter nog, de Kenianen in ons team kennen hun land en cultuur natuurlijk van haver tot gort. Met als gevolg dat onze verkopers altijd over informatie uit de eerste hand beschikken.
 2. Bij ons boek je alleen privé-safari’s
  Bij ons boek je alleen gepersonaliseerde privé safari’s. Dat betekent dat je Kenia gaat ontdekken aan de hand van je eigen wensenlijst en op je eigen tempo. Een privégids en -jeep zorgen daarbij voor veel flexibiliteit. Je beslist zelf waar je naartoe gaat, hoe laat je vertrekt en hoe lang je blijft. Alles draait om jou!
 3. We hebben eersteklas safari gidsen.
  Onze gidsen zijn hoogopgeleid en zeer ervaren. We selecteren onze gidsen zorgvuldig. Slechts tien procent van de kandidaten komt door onze selectieprocedure.
 4. Gedegen advies
  Onze professionele verkoopmedewerkers zijn experts of het gebied van safari’s in Kenia. Om die reden zijn ze in staat om jullie te helpen met de planning van jullie reis, van de eerste tot de laatste dag. Ze adviseren over welke accommodatie het best te kiezen, waar het best heen te gaan, hoe het best de safari’s te plannen en al het andere dat bij een safari komt kijken.
 5. Waarde voor je geld
  Wij bieden betaalbare privé safari’s tegen hoge kwaliteit.
 6. Safarivoertuigen
  Onze 4×4 safari-jeeps zijn comfortabel en goed onderhouden. Elke jeep heeft extra grote ramen en een dak dat omhoog kan, wat ervoor zorgt dat iedereen alles goed kan zien.
 7. Geen beperking op kilometers
  Anders dan bij de meeste safaribedrijven heb jij ons ongelimiteerde kilometers voor jullie safari. We kunnen jullie daarom naar de meest geweldige, afgelegen gebieden rijden waar geen enkel safaribedrijf ooit geweest is.

Aan de slag

Om jullie een eind op weg te helpen, hebben we een verschillende reisprogramma’s samengesteld voor safari’s en strandvakanties in Kenia. Inspiratie! Je kunt met deze reisprogramma’s spelen door bijvoorbeeld een extra park toe te voegen; de prijs verandert dan gewoon mee. Zo krijg je een goed idee van wat de door jullie gewenste safari- en strandvakantie zou kosten.

We hopen jullie snel te zien in ons mooie Afrika, karibu sana!