✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Afrika Safari, de Safari-specialist in Oost-Afrika

Karibu Afrika Safari!

Voel je het ook sluimeren, diep van binnen? Het verlangen om nieuwe horizonten te verkennen? Die ontembare honger naar avontuur? Deze passie delen wij met jou. Al jarenlang is Afrika Safari, samen met zusterbedrijf Tanzania Specialist, dé safari-specialist in Oost-Afrika. We gaven al duizenden mensen een prachtige reiservaring. Dat doen we elke dag opnieuw, met evenveel enthousiasme.

In Afrika, door Afrika

Ons kantoor is gevestigd in het Keniaanse zand, maar onze wortels liggen in Nederland. Enerzijds vertrouw je op het gemak van onze Nederlandse medewerkers. Zowel tijdens het opstellen van je persoonlijke reisprogramma als ter plaatse, waar je ondersteuning krijgt in je eigen taal. Anderzijds zijn onze experts trotse locals die het land en de cultuur op hun duimpje kennen.

6 redenen om te kiezen voor Afrika Safari

1 – Kantoor en team in Kenia

Wij beschikken over ons eigen kantoor en team in Nairobi. Dat wil zeggen: lokale professionals, informatie uit eerste hand en begeleiding van begin tot eind.

2 – Eigen voertuig met privégids

Een wagen delen met andere vakantiegangers? Niets van. Jij verdient je eigen comfortabele jeep (met extra grote ramen en een uitschuifbaar dak) met privégids. Zo bepaal je zelf waar je naartoe gaat, hoe laat je vertrekt en hoelang je blijft.

3 – Ervaren safari-gidsen

Onze ervaren gidsen zijn hoogopgeleid en werden zorgvuldig geselecteerd. Ze kennen precies de beste plaatsen om wilde dieren te spotten, geven je inzicht in de lokale tradities en vormen een schat aan informatie.

4 – Eerlijk en betaalbaar tarief

Een eerlijke prijs vinden wij heel belangrijk. Wij streven naar kwaliteitsvolle privé-safari’s aan betaalbare tarieven.

5 – Professioneel advies

Onze verkoopmedewerkers zijn deskundigen als het gaat om safari’s. Van het selecteren van accommodaties tot advies over de beste reistijd: doe beroep op hun professionele raad.

6 – Geen beperking op kilometers

In tegenstelling tot de meeste bedrijven, bieden wij ongelimiteerde kilometers. Hierdoor kunnen we jou naar de meest spectaculaire en afgelegen gebieden brengen, waar geen ander safari-bedrijf komt.

 

Veilig en verantwoord op reis met Afrika Safari

Afrika Safari B.V. is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit houdt in dat je als klant (een deel van) de reissom kunt terugvorderen als we de reis als gevolg van een calamiteit (een abnormale gebeurtenis veroorzaakt door molest of natuurramp) niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Bovendien krijg je als klant de noodzakelijke meerkosten vergoed als we door een calamiteit de reis moeten aanpassen of als je vervroegd moet worden gerepatrieerd.

Afrika Safari is ook ingeschreven bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), wat betekent dat het vooruitbetaalde reisgeld gegarandeerd wordt door de SGR. We zijn ook lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). De ANVR houdt bijvoorbeeld toezicht op onze aansprakelijkheidsverzekering om ervoor te zorgen dat je als klant goed beschermd bent.

 

Aan de slag

Om jullie een eind op weg te helpen, hebben we een verschillende reisprogramma’s samengesteld voor vakanties in Kenia. Genoeg inspiratie !

We hopen jullie snel te zien in ons mooie Afrika, karibu sana!