✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

De mooiste accommodaties in Kenia

Als je een safari in Kenia maakt, heb je keus uit veel verschillende accommodaties zoals lodges, grote hotelketens, prachtige resorts en luxe tentenkampen. De kwaliteit varieert, maar normaal gesproken zijn het goede plekken voor een overnachting of voor een paar dagen rust. Natuurlijk geldt hier hoe hoger de prijs hoe mooier het hotel. Maar met Afrika Safari kan je er zeker van zijn dat zelfs de lager geprijsde hotels van een uitstekende kwaliteit zijn!

De beste accommodaties in Kenia’s nationale parken

Per nationaal park hebben we voor jullie de beste accommodaties per categorie geselecteerd, met onze Golden Class hotel links, onze Platinum Class hotels in het midden en onze Diamond Class hotels rechts. Klik op de accommodatie zelf voor meer informatie!

Amboseli National Park

Lake Naivasha

Lake Nakuru National Park

Masai Mara National Reserve

Ol’ Pejeta Conservancy

Dit hotel is in Ol’ Pejeta het beste hotel voor alle categorieën.

Solio Game Reserve

In het Solio Game Reserve is het hotel links onze keus voor de Golden Class, en het hotel rechts onze keus voor zowel de Platinum en de Diamond Class.

Samburu National Reserve

Taita Hills Wildlife Sanctuary

Tsavo East National Park

Tsavo West National Park

De beste accommodaties op Kenia’s mooiste stranden

In Diani Beach selecteerden we de beste resorts per categorie voor jullie,

Diani Beach

De beste accommodaties in Mombasa en Nairobi

In de belangrijkste steden van Kenia selecteerden we de beste accommodaties per categorie voor jullie, met onze Golden Class hotels links, onze Platinum Class hotels in het midden en onze Diamond Class hotels rechts. Klik op het hotel zelf voor meer informatie!

Mombasa

In Mombasa the hotel on the left is our Golden choice, and the one on the right our choice for both Platinum and Diamond.

Nairobi

Goed om te weten!

Wij bieden hotels aan in drie prijscategorieën. Onze gouden hotels (Gold Class) zijn het voordeligst, maar van uitstekende kwaliteit en met alle voorzieningen die je kunt wensen. Ze zijn alleen iets eenvoudigers dan de hotels in onze platinum klasse (Platinum Class), die meer luxe bieden qua design, service en locaties. Onze diamanten hotels (Diamond Class) vallen in het meest luxueuze segment dat in Kenia te vinden is. Over het algemeen liggen deze hotels op fantastische locaties, waar ze het meest heerlijke eten en de best mogelijke service bieden.

De keus is aan jullie: ga je voor een lodge of voor safaritenten

Wie bij ons boekt, zal normaal gesproken in lodges of resorts (aan het strand) slapen in ensuite kamers, verspreid over een tuin of langs het strand. Het liefst selecteren wij kleinere lodges voor onze klanten (met vijf tot vijftig kamers) met fijne, persoonlijke service. Soms zullen grotere hotels juist een meerwaarde hebben doordat ze meer activiteiten of andere voorzieningen bieden. De meeste lodges liggen in prachtige gebieden, waar bijvoorbeeld de wilde dieren vrij rondlopen, of waar je van een prachtig uitzicht kunt genieten.

Tijdens je safari in Kenia kan je er ook voor kiezen om in safaritenten te slapen. Deze grote walk-in tenten zijn te vinden in permanente of mobiele tentenkampen (die bijvoorbeeld de Grote Trek volgen in de Masai Mara). Qua grootte zijn ze vergelijkbaar met hotelkamers, maar met muren en een dak van canvas en/ of natuurlijke materialen. Hierdoor kan je ’s nachts van de geluiden van de Afrikaanse nacht genieten, terwijl je nog steeds in een echt bed slaapt. Deze tenten zijn vaak mooi ingericht met degelijk meubilair zoals een fijn bed, een bureau, wat stoelen, een terras buiten en een eigen badkamers. De meer luxe tenten kunnen daarnaast voorzien zijn van een bank, een dompelbad op het terras, een open haard in de tent, een buitendouche of een badkuip met uitzicht. Met natuurlijk een soort van afscherming, zodat je niet open en bloot en voor alleman zichtbaar staat te badderen!

De meest prachtige accommodaties op jullie reisroute in Kenia

Wil je weten hoe bovenstaande accommodaties in een reisroute passen? Bekijk dan de pagina met de mooiste rondreizen door Kenia die we voor jullie hebben samengesteld. En mocht je graag persoonlijk advies willen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze reisconsulenten voor meer informatie en boekingen.