Background mask

Onze garanties

Iedereen wil graag een mooie, zorgeloze vakantie. Maar het leven is onzeker en garanties zijn er niet. Soms gebeuren er dingen die van invloed zijn op je zorgvuldig geplande vakantie. Misschien doet zich een natuurramp voor en moet je je reisprogramma omgooien. Of er is ineens een opstand waardoor je naar een ander hotel moet dan gepland. Soms moet je zelfs eerder naar huis. Al deze aanpassingen kosten natuurlijk geld, en dan is het fijn om te weten dat dit bij ons goed is geregeld.

Voor ons als Afrika Safari is het belangrijk dat onze klanten beschermd zijn tegen onverwachte tegenslagen. Vanzelfsprekend heb je voor een vakantie in Afrika een eigen zorg- en reisverzekering nodig, maar als bedrijf bieden wij ook een aantal garanties die je ervan verzekeren dat je een reis boekt bij een veilige en betrouwbare reisorganisatie.

Calamiteitenfonds

Als Afrika Safari zijn we daarom aangesloten bij het Calamiteitenfonds, een organisatie die bij een calamiteit verschillende soorten kosten dekt voor onze klanten. Als je bijvoorbeeld naar een duurder hotel moet omdat er stakingen zijn, dan zal het Calamiteitenfonds de meerkosten daarvan dekken. Of als je door een natuurramp eerder naar huis moet, compenseert het Calamiteitenfonds de dagen die je gemist hebt. Op deze manier laten we zien dat je bij ons goed zit… wat er ook gebeurt.

ANVR

Afrika Safari is ook aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Verening van Reisondernemingen), de vertegenwoordiger van de Nederlandse reisindustrie. Door lid te zijn van de ANVR garanderen we de hoogste standaard wat betreft eerlijkheid, integriteit en bijvoorbeeld onze klantenservice. De ANVR toetst periodiek om zeker te zijn dat we blijvend voldoen aan de standaard voor aangesloten reisondernemingen.

SGR

Tot slot zijn we een trots en actief lid van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR beschermt klanten financieel op het moment dat zij een aankoop doen bij een van haar leden. Mocht dat lid onverhoopt failliet gaan, dan biedt de SGR de klant financiële bescherming. Afrika Safari B.V. is een volwaardig lid van de SGR onder lidmaatschapsnummer SGR-3824. Bekijk hier ons SGR certificaat.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari