✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Flying Doctors

Flying Doctors is een ambulanceservice per vliegtuig die bij medische noodgevallen in afgelegen gebieden in Oost-Afrika kan komen. Ze hebben een eigen team van dokters en piloten en staan 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar paraat. In geval van nood vliegt Flying Doctors naar afgelegen gebieden om klanten medische hulp te bieden, waarna ze naar het ziekenhuis in Nairobi worden gevlogen of gereden.

Kenia is een enorm land en sommige gebieden en safariparken liggen behoorlijk afgelegen en zijn moeilijk te bereiken. Vandaar dat wij aanraden een Flying Doctors verzekering af te sluiten voor de duur van jullie reis. Dit is echter niet verplicht bij een reis naar Kenia.

Flying Doctors verzekeringskosten

De kosten van een Flying Doctors verzekering zijn 36 euro per persoon voor een periode van dertig dagen. De verzekering geldt dan voor Kenia en Tanzania met een radius van 1000 kilometer (zie illustratie hieronder).

Afrika Safari kan een Flying Doctors verzekering voor jullie regelen. Weet echter dat deze verzekering alleen noodtransport dekt. Ziekenhuiskosten, medische behandelingen en medicijnen vallen hier niet onder. Een goede reisverzekering is nog steeds nodig.

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.