✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Wandelsafari rondom Lake Naivasha

De heuvelachtige oevers van Lake Naivasha vormen een perfecte achtergrond voor een safari… te voet! Verken de groene heuvels op de oevers van Naivasha met een gids en kom verbazingwekkend dichtbij giraffen en andere dieren.

 

Belangrijke details

  • 38,- per persoon
  • 2 uur
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Normaal gesproken zit je tijdens een safari veel in de auto, maar bij Lake Naivasha krijg je de kans de benen te strekken. De oevers van het meer zijn heuvelachtig en groen en vormen daarmee de perfecte plek voor een wandelsafari. Tijdens deze wandeling van een paar uur kan je zomaar nijlpaarden, giraffen, gnoes, zebra’s, waterbokken en andere dieren tegenkomen. Vooral bij de giraffen kan je soms zelfs behoorlijk dichtbij komen. En eenmaal boven op een heuvel geniet je van een prachtig uitzicht over het glinsterende meer beneden je.

Lake Naivasha is een zoetwatermeer van 139 vierkante kilometer. Het ligt op een hoogte van 1884 meter, en is daarmee het hoogstgelegen meer van de Great Rift Valley. Het landschap op de oevers is gevarieerd. Aan de ene kant vind je enorme moerassen gevuld met papyrusplanten, aan een andere kant de rotsformaties van Hell’s Gate en dan heb je nog de heuvels met bos en Crescent Island aan de onderkant. Deze wandelsafari doe je in de heuvels op de oevers, maar het is ook mogelijk dat op Crescent Island te doen.

 

Lake Naivasha

Wandelsafari