Berggorilla trektocht in Rushaga (zuidelijk sector)

Background mask

Berggorilla trektocht in Rushaga (zuidelijk sector)

In de Rushaga sector in het zuiden van het Bwindi Impenetrable National Park wonen acht gorillafamilies, waarvan een aantal nog niet aan mensen gewend is. Een gorilla trektocht is hier relatief makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om aan het eind van de tocht een uur lang een groep te bezoeken die al gewend is aan mensen of kiezen voor een vier uur durend bezoek aan een groep die niet gewend is aan mensen. Je observeert de luie eters, de spelende jonkies en de zilverrug die zijn territorium bewaakt. Een unieke ervaring die absoluut een blijvende indruk achterlaat… en je misschien zelfs een traantje laat wegpinken.

Belangrijke details

  • 1 uur
  • Minimale leeftijd: 15 jaar oud
  • Prijs op aanvraag

Extra informatie

Gorilla trekkingen kunnen een onvergetelijke ervaring zijn, maar het blijven wilde dieren.. We kunnen je daarom niet beloven dat je ze gaat zien.

Bwindi National Park is verdeeld in vier sectoren voor gorillatrekking: Rushaga, Nkuringo, Ruhija en Buhoma.

Welke sector kies je?
Dat hangt af van waar je naar zoekt. Kijk je uit naar een fysiek uitdagende sector? Dan zijn Nkuringo en Ruhija de beste keuze. Kies voor Buhoma en Rushaga als je liever een makkelijke wandeling maakt. Buhoma bereik je makkelijker, maar er wonen minder groepen gorilla’s dan in Rushaga. Wat nog een voordeel is van Rushaga is dat dit de enige sector is met gorilla’s die gewend zijn aan mensen.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari