✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Ga zeevissen in de Indische Oceaan

Kenia heeft een aantal plekken die uitermate geschikt zijn voor zeevissen, en Diani Beach is er daar een van. Stap bij zonsopkomst op een motorboot van zeven meter en ga een halve dag vissen op reuzen zoals de koningsmakreel, tonijn of de zeesnoek.

Belangrijke details

  • 465,- per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • Halve dag
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Vanaf Diani Beach vaar je in een motorboot naar open zee. Hier pak je vervolgens je hengel, gooit je lijn uit en met een beetje geluk haal je een koningsmakreel, zwaardvis of zeesnoek naar boven. Die leven hier op een diepte van dertig meter onder het wateroppervlak, dus dat is ook de diepte waarop je gaat vissen. Het gaat hier vooral om de kick van het vangen van een grote vis, dus na afloop worden de meeste vissen weer teruggezet. Alleen vissen die ook echt opgegeten gaan worden, blijven aan boord.

Beste periodes
Juli tot oktober is in Kenia de beste periode voor het vissen op volle zee, omdat dan veel grote vissen de kustlijn opzoeken voor voedsel. Zwarte marlijn, wahoo makreel, koningsmakreel en yellowfin tonijn willen dan allemaal bijten. Van oktober tot en met december vind je vooral zeilvissen en van januari tot maart is het marlijn-seizoen. Van april tot juli zijn de condities minder voor zeevissen.

Deze excursie duurt een halve dag. Visgerei, lunch en drinken zijn bij de prijs inbegrepen, dus je hoeft alleen je zonnebrandcreme, zonnebril en goede humeur mee te nemen.

Diani Beach

Indische Oceaan