Duiken - Kisite Marine Park

Background mask

Duiken – Kisite Marine Park

Altijd al de natuur onder water van dichtbij met je eigen ogen willen zien? Ga mee met de duiktrip naar Kisite Marine Park. Dan zwem je met dolfijnen, octopussen, kogelvissen, schildpadden en zeesterren onder water! Stap aan boord van de traditionele dhow en vaar over de Indische Oceaan. Het is een parel van een avontuur, want je krijg een uniek kijkje in een bloeiend ecosysteem met een beschermde status. Voor ervaren en beginnende duikers is dit een magisch avontuur, dat je je jarenlang nog goed herinnert. Helemaal als je tijdens een frisse Swahili lunch met zeevruchten op de boot een paar bultruggen ziet.

Belangrijke details

  • Volledige dag
  • Incl. duikuitrusting en 2 duiken
  • Incl. ophalen bij je hotel en lunch
  • Niet beschikbaar tussen 1 mei en 15 juni
  • 225,- per persoon – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Bijkomende informatie

Gelicentieerde duikers hebben doorgaans één gids per drie duikers, met een maximum van zes duikers per groep. Voor degenen zonder brevet of die voor het eerst duiken, worden introductieduiken aangeboden.

Dolfijnen
De riffen van Kisite Marine Park staan niet alleen bekend om hun kleurrijke vissen. Ze herbergen ook meer dan 200 dolfijnen, waaronder spinnerdolfijnen, bultrugdolfijnen en tuimelaars. Je kunt deze dolfijnen regelmatig tussen de golven zien zwemmen, met hun elegante bewegingen in het water. Van juli tot december kun je hier ook bultrugwalvissen spotten.

Lunch met zeevruchten

Na het duiken breng je een bezoek aan Wasini Island voor een late lunch. Veel zeevruchten, witte wijn en een biertje: check! Na de lunch is het tijd om te ontspannen in de Day Dreamer’s Lounge met thee, koffie en gebak. Eenmaal terug in Shimoni kun je de oude koraalgrotten bezoeken.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari