✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Bergbeklimmen in Hell’s Gate National Park

De vulkanische rotsen van Hell’s Gate National Park zijn een ware verwennerij voor wie van klimmen houdt. De routes over de verticale wanden zijn steil en kennen verschillende moeilijkheidsgraden. De rotspunt van Fischer’s Tower heeft een aantal makkelijkere routes.

 

Belangrijke details

  • 19 per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • Klimmateriaal is te huur
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Kenia kent een lange geschiedenis van bergbeklimmen, al waren het jarenlang voornamelijk expats en toeristen die de bergen beklommen. Pas sinds een paar jaar zijn het de Kenianen zelf ook die de sport ontdekt hebben.

Er zijn veel klimplekken in Kenia, met in totaal meer dan duizend officiële routes. De meerderheid van deze routes zijn traditionele klimroutes, maar er zijn ook verschillende routes voor sportklimmers en boulderaars. Het bijkomend voordeel van klimmen in Kenia mag duidelijk zijn; hier kom je zomaar bavianen of klipspringers tegen tussen het klimmen door, terwijl beneden je de zebra’s en giraffen staan te grazen!

In Hell’s Gate kunnen ervaren klimmers genieten van spannende multi-pitch klimroutes op de hoofdmuur, crack climbing tegen de muur bij de ingang van het park en een aantal gemakkelijke routes op imposante Fischer’s Tower. Onervaren klimmers kunnen tegen een kleine vergoeding gidsen huren, en ook klimmateriaal is te huur.

 

Hell's Gate National Park

Bergbeklimmen