beach Mombasa

6-daagse strandverlenging Kenia: het strand van Mombasa

Overnachtingen / 6 dagen

Background mask

6-daagse strandverlenging Kenia: het strand van Mombasa

Kenia staat bekend om het unieke dierenrijk en de uitgestrekte savannes, maar wist je dat het land ook een prachtige kust heeft? Kies voor een heerlijke strandverlenging in Mombasa, waar kilometers aan hagelwitte zandstranden met palmbomen zich voor je uitstrekken, terwijl het azuurblauwe water van de Indische Ocean je uitnodigt voor een verkoelende duik. Dit is volgens ons het paradijs en een perfecte afsluiting van je reis door Kenia!

Zes dagen lang doen waar je zin in hebt, het kan tijdens deze 6-daagse strandverlenging in Mombasa, in het zuiden van Kenia. Zin om met een drankje in de schaduw van een palmboom te zitten? Geen probleem! Wil je nog wat meer ontdekken van Kenia? Trek er dan op uit in Bamburi Forest of voer de giraffes in Haller Park. Geschiedenis en cultuur vind je juist in de oude binnenstad van deze kustplaats. Het maakt niet uit hoe je je tijd doorbrengt, je zult van iedere minuut van deze idyllische strandverlenging in Mombasa genieten.

 

Maak je droomreis waar met Afrika Safari

Bij Afrika Safari kun je jouw reis op maat samenstellen. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar aan jouw voorkeuren en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis samen te stellen!

Vraag deze reis nu aan

Reisroute

 • Dag 1: Mombasa
 • Dag 2: Mombasa
 • Dag 3: Mombasa
 • Dag 4: Mombasa
 • Dag 5: Mombasa
 • Dag 6: Vlucht naar huis vanaf Mombasa (niet inbegrepen in de prijs)

Dag 1 - 5

Mombasa

Mombasa is Kenia's tweede grootste stad, idyllisch gelegen langs de Indische Oceaan. De stad stamt uit de 12e eeuw, en dat is vooral zichtbaar in het oude deel. Dit Old Town ligt op een eiland en borrelt van de mensen, gelach, chaos en street food. Verken de smalle straatjes, bezoek Fort Jesus voor een dosis geschiedenis, struin over de specerijenmarkt en eindig aan het eind van de middag in een restaurant langs het water voor prachtige zonsondergangen en heerlijke visgerechten.

Accommodaties:

Dag 6

Vlucht naar huis vanaf Mombasa (niet inbegrepen in de prijs)

Dit is de laatste dag! Helaas is het tijd voor onze chauffeur om jullie naar Mombasa te brengen, zodat jullie de vlucht naar huis kunnen nemen vanaf Moi International Airport. Blijf je liever nog wat langer...? Dat kan! We breien met liefde nog een paar dagen aan die prachtige stranden aan jullie programma, of voegen een paar spannende safaridagen toe!

Maak je droomreis waar met Afrika Safari

Bij Afrika Safari kun je jouw reis op maat samenstellen. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar aan jouw voorkeuren en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis samen te stellen!

Vraag deze reis nu aan

Waarom Afrika Safari?

 • Kantoor en team in Kenia en Oeganda
 • Privé-reizen op maat
 • Ervaren safari-gidsen
 • Professioneel advies
 • Eerlijk en betaalbaar tarief
 • Eigen voertuig met privégids
 • Geen beperking op kilometers
Bekijk ook onze excursies

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari