Nairobi

Rondleiding door het centrum van Nairobi

Background mask

Rondleiding door het centrum van Nairobi

De safarihoofdstad van de wereld, de groene stad onder de zon en Nairobbery. Het zijn drie bijnamen van de hoofdstad van Kenia. Als je tijdens deze stadstour door de levendige straten en over traditionele markten loopt, begrijp je waar de namen vandaan komen. Loop nieuwsgierig binnen bij de McMillan bibliotheek, het nationaal archief en het Kenyatta International Convention Center. Je ziet de hoogtepunten, hoort allerlei geluiden en proeft smaken die bij deze stad horen.

Belangrijke details

  • 3-4 uur
  • $25 per persoon en $121 per voertuig – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Bijkomende informatie

De hoofdstad van Kenia is de vierde grootste stad van het Afrikaanse continent en de enige stad ter wereld die direct grenst aan een nationaal park, het Nairobi National Park. Dankzij de nabijheid van vele andere nationale parken en reservaten is dit het perfecte vertrekpunt voor veel safari-avonturen. Nairobi staat bekend als een onveilige stad met een grote sloppenwijk en gebieden die je als toerist wilt vermijden. Vandaar de bijnaam Nairobery. Onze rondleiding brengt je naar het veiligste gedeelte van de stad, dat zijn bijnaam eer aandoet: Green City Under the Sun.

De tour duurt drie tot vier uur en omvat alle toegangsprijzen en een lunch die je laat kennismaken met de lokale keuken en sfeer. Het is een fantastische manier om je dag door te brengen in deze bruisende stad en om zo een eerste indruk te krijgen van het Afrikaanse leven!

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari