Ontmoet geadopteerde baby olifantjes - Sheldrick Wildlife Trust

Background mask

Ontmoet geadopteerde baby olifantjes – Sheldrick Wildlife Trust

Wegsmelten bij het zien van schattige babyolifanten en neushoorns? Daar is Sheldrick Wildlife Trust bij Nairobi de perfecte plek voor. Door stroperij, droogte of andere redenen zijn ze wees en dit is nu hun thuis. Wandel door het gebied, terwijl je verliefd wordt op deze dieren en alles leert over de achtergrond. Hebben deze dieren een plek in je hart? Dan kan je een van hen adopteren!

Belangrijke informatie

  • Prijs op aanvraag
  • dagelijks van 11 tot 12 uur
  • Adopteer een olifant voor USD 50 per jaar

Aanvullende informatie

Het Sheldrick Wildlife Trust vangt al sinds 1977 jonge, verweesde olifanten op. Daphne Sheldrick richtte de stichting op ter nagedachtenis aan haar overleden echtgenoot, die ook een van de oprichters was van het Tsavo National Park. Na zijn overlijden woonde de familie Sheldrick in Nairobi National Park, waar ze verweesde olifanten begonnen op te vangen. In de loop der jaren heeft de stichting vele dieren gered. Tegenwoordig is de Sheldrick Wildlife Trust uitgegroeid tot een natuurbeschermingsorganisatie die samenwerkt met de Kenyan Wildlife Services (KWS). Ze helpt bij het vinden, grootbrengen en terugbrengen van babyolifanten, maar ook van neushoorns en andere wilde dieren.

Voor slechts 50 USD per jaar help je een van deze prachtige wezens te redden, waarna je een certificaat en  maandelijkse updates per e-mail ontvangt. Ook krijg je een aquarel van Angela Sheldrick en toegang tot exclusieve informatie over de dieren.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari