Nai Nami City Tour - ontdek Nairobi met voormalige straatkinderen

Background mask

Nai Nami City Tour – ontdek Nairobi met voormalige straatkinderen

Door de ogen van voormalig straatkinderen Nairobi ontdekken? Dat is een bijzondere kans die je krijgt tijdens de Nai Nami City Tour. Terwijl je door de straten van Nairobi loopt, delen zij vanuit hun eigen ervaring alles over de cultuur. Daardoor voel jij een beetje hoe het is om op te groeien in zo’n stad en krijgt de rondleiding een betekenis. Je bekijkt alles opeens op een andere manier. De levendige markten en de straatkunst. Er zit een verhaal achter, die zij je vertellen. Ga je mee op deze onvergetelijke reis door Nairobi?

Belangrijke details

  • 3 uur
  • $49 per persoon en $121 per voertuig – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Bijkomende informatie

De Nai Nami City tours (Nai Nami staat voor ‘Nairobi met mij’) hebben een UITSTEKENDE score op TripAdvisor en zijn niet zomaar stadstours. Ze zijn opgericht door voormalige straatkinderen en bieden gasten een unieke kans om het leven van straatkinderen in Nairobi te ontdekken.

De rondleiding sluit af met een heerlijke lokale lunch in het gezelschap van je gidsen. Om een goede interactie met je stadsgids te garanderen, staat Nai Nami maximaal twee gasten per begeleider toe.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari