✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Met een ngalawa naar een zandbank op zee

Zeil naar een zandbank middenin de Indische Oceaan en geniet van een dag vol snorkelen, zwemmen en zonnebaden. Tijdens deze excursie stap je aan boord van een traditionele, houten ngalawa… Een visserboot zoals de Keniaanse vissers ‘m zelf nog gebruiken!

 

Belangrijke details

  • 37 per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • Halve dag (ochtend of middag)
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Vaar vanuit de haven van Diani Beach naar een zonovergoten zandbank, die alleen bij eb tevoorschijn komt. De zee is hier zo mogelijk nog helderder blauw dan op het strand van Diani, en tegelijkertijd heb je daar vanuit hier een prachtig uitzicht op.

Tijdens eb vormt het zand op verschillende plekken in de oceaan kleine, maar paradijselijk mooie eilandjes, midden op zee. Afhankelijk van de getijden, vertrek je of ’s morgens of ’s middags. Omringd door een eindeloze zee, kan je hier in alle vrijheid heerlijk zonnebaden, snorkelen, zwemmen.

Je vaart met deze excursie op een traditionele houten zeilboot naar de zandbank. Deze ngalawa is compleet afhankelijk van de wind voor haar snelheid, en hiermee zeilen is een ervaring op zich. Eenmaal op de zandbank kan je even bijkomen en genieten van het ondiepe, felblauwe water rondom de zandbank. Een prachtige ervaring, maar zorg wel voor voldoende zonnebrandcreme!

Diani Beach

Zandbank