✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Luchtballonsafari in de Masai Mara

De Masai Mara National Reserve is een van de meest indrukwekkende natuurgebieden ter wereld. Nog indrukwekkender is het om dit gebied tijdens zonsopkomst vanuit de lucht te aanschouwen. In alle stilte – vanuit een luchtballon.

Belangrijke details

  • €440 per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • Bekijk de fantastische natuur van boven
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Op de dag van de ballonsafari sta je tussen vier en vijf uur in de ochtend op om naar het vertrekpunt van de ballon te gaan. Je geniet van een kop hete thee of koffie terwijl de ballon gereed wordt gemaakt. Na een korte instructie ga je aan boord.

Een uur lang zweven jullie dan in de stille ballon over de beroemde savanne, met een uitzicht van 360 graden in de rondte. Als dit de periode is van de Grote Trek, zullen jullie die zeker op gaan zoeken. Je krijgt dan pas echt een idee van hoe immens dit fenomeen is. Voor de best mogelijke foto’s zal de piloot bij momenten ook lager gaan vliegen.

Na een uur gaat de tocht terug naar het startpunt, waarna jullie een heerlijk champagne ontbijt krijgen in de schaduw van mooie boom. Waarna het weer tijd is voor de reguliere gamedrives!

Masai Mara National Reserve

Masai Mara