✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Leef als een Maasai in Loita Hills

Loita Hills is een heerlijke plek voor wie meer te weten wil komen over het leven van de Maasai. Het ligt op de weg naar het Masai Mara National Reserve, en je kunt hier overnachten in een tentenkamp van de Maasai. Luister naar de verhalen rond het kampvuur en zie hoe ze leven. Een prachtige ervaring!

Belangrijke details

  • 37,- per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • In combinatie met een overnachting
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Het tentenkamp in Loita Hills ligt middenin Maasai-gebied en biedt daarom de perfecte gelegenheid om de gebruiken en gewoontes van de Maasai te leren kennen. Verschillende excursies helpen daarbij, zoals bijvoorbeeld een wandeling door de natuur met een Maasai-gids. Hij legt uit hoe je sporen kunt herkennen en welke planten ze als medicijn gebruiken. Je kunt hier ook leren vuur te maken, op bezoek gaan bij een plaatselijke school, een traditioneel huis (manyatta) bezoeken of gewoon bij het kampvuur gaan zitten voor de verhalen van de stam.

Wie meer tijd heeft kan er ook voor kiezen om een driedaagse wandelsafari met de Maasai te maken. Een unieke ervaring die ervoor zal zorgen dat je je een voelt met de natuur en misschien zelfs wel met de Maasai…

Loita Hills

Maasai-land