✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Golf in de tropen

Wie in Diani verblijft, kan een heel speciaal rondje golf gaan spelen – in Afrikaanse sferen! Speel op deze 18-hole baan onder de palmbomen, met verschillende soorten apen en tropische vogels die over je schouder meekijken.

Belangrijke details

  • 57,- per persoon - Prijzen onder voorbehoud
  • Lessen van een pro mogelijk tegen bijbetaling
  • Caddies beschikbaar tegen bijbetaling
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

De Leisure Golf Club is onderdeel van Leisure Lodge Beach & Golf in Diani Beach. Op het eerste gezicht is dit een golfclub zoals iedere andere; ruim opgezet, overdadig groen en met een grote vijver in het midden. Maar in Kenia speel je je rondje onder kokospalmen, terwijl verschillende soorten apen stiekem je skills beoordelen. Tropische vogels zoals aalscholvers, neushoornvogels en ijsvogels verwelkomen je bij de vijver (hole 15) en natuurlijk zijn de temperaturen hier hoger dan je gewend bent.

Golf in Kenia heeft bovendien een iets andere dresscode, omdat het niet beleefd is om teveel huid te laten zien (zowel voor mannen als vrouwen). Uit respect voor de cultuur en de gebruiken van het land hanteert de Leisure Golf Club daarom een uitgebreide dresscode; het is niet toegestaan om strakke kleding, topjes, spaghettibandjes, een diep décolleté of te korte topjes te dragen. Korte broeken moeten daarbij tenminste tweederde van het dijbeen bedekken en mogen niet te strak zijn.

De par 72, 6084-meter baan heeft 85 bunkers en de eerdergenoemde vijver, wat zorgt voor een spannend en uitdagend spel. Tussendoor kan je in het cafe en restaurant terecht voor verfrissingen of een lunch, en caddies, lessen en een golfuitrusting zijn te huur.

 

Diani Beach

Leisure Golf Club