Boottocht op Lake Naivasha en wandelsafari op Crescent Island

Background mask

Boottocht op Lake Naivasha en wandelsafari op Crescent Island

Opeens oog in oog staan met een dobberende nijlpaard? Van dichtbij roze flamingo’s op de foto zetten? Of een groep grazende gnoes observeren? In een bootje vaar je over het Lake Naivasha en hoor je de geluiden van nijlpaarden en vogels die hier leven. En als je denkt dat dit bijzonder is, ben je nog niet klaar! Want op Crescent Island staan er nog meer dieren op je te wachten. Je stapt in het leven van zebra’s, giraffen en gnoes en ziet ze overal waar je kijkt. Dat is Kenia op z’n mooist!

Belangrijke informatie

  • 73,- per persoon – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen
  • 3 uur durende tocht
  • Inclusief reddingsvest

Aanvullende informatie

Lake Naivasha is een zoetwatermeer dat ongeveer 139 vierkante kilometer groot is. Het ligt op een hoogte van 1.881 meter en is daarmee het hoogst gelegen meer in de Grote Rift Vallei.

Het meer biedt uitstekende mogelijkheden voor een unieke bootsafari, waarbij je vele dieren ziet. De kans is groot dat je langs grote groepen nijlpaarden en flamingo’s vaart, terwijl je uitzicht hebt op giraffes en buffels aan de oevers van het meer, en aalscholvers en arenden hoog boven je rondvliegen.

De bootsafari duurt ongeveer 1.5 uur en wordt meestal uitgevoerd met een kleine gemotoriseerde boot. Reddingsvesten zijn aanwezig. Na de boottocht ga je naar Crescent Island, een eiland in Lake Naivasha. Hier maak je een wandelsafari tussen zebra’s en giraffen. Volgens sommigen is Crescent Island Naivasha’s best bewaarde geheim.

 

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari