Bezoek een rozenkwekerij - Lake Naivasha

Background mask

Bezoek een rozenkwekerij – Lake Naivasha

Rood, roze, geel en alle kleuren daartussenin. De rozenkwekerij bij Lake Naivasha ziet eruit als een groot kleurenpalet. Overal waar je kijkt, zie je bloeiende bloemenvelden. Terwijl je hier doorheen loopt en vol bewondering geniet, vertelt de gids je over de duurzame landbouwtechnieken. Van dichtbij bekijk je het bloeiproces en maak je herinneringen die je bij blijven!

Belangrijke informatie

  • 1 uur
  • 12,- per persoon – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Aanvullende informatie

Een bezoek aan een bloemenkwekerij is dé kans om meer te weten te komen over het proces van het telen, oogsten en exporteren. Er zijn maar liefst zo’n 220 bloemen- en rozenkwekerijen in Kenia en ongeveer 70 daarvan bevinden zich in de buurt van Lake Naivasha.

Bij het kweken van rozen komt het aan op nauwkeurigheid. Het proces is dan ook erg grondig en precies. Wist je bijvoorbeeld dat het ongeveer 7 jaar duurt voordat een nieuwe roos op de markt komt? Je leert er alles over tijdens deze opvallende bloementour van 30 tot 45 minuten! Ook kinderen zullen gefascineerd zijn door de vele levendige kleuren en geuren. Toegang voor kinderen tot 10 jaar is bovendien gratis, op voorwaarde dat ze worden begeleid door hun ouders of een volwassene.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari