Finch Hattons Luxury Tented Camp

Background mask

Finch Hattons Luxury Tented Camp

Finch Hattons Luxury Tented Camp is een extreem luxe tentenkamp in Kenia’s onbedorven Tsavo West National Park. Het ligt totaal afgelegen op veertien hectare ongerepte natuur met adembenemende uitzichten op Mount Kilimanjaro en de Chyulu Hills. Hier ben je één met de natuur en de vele dieren en vogels die hier leven.
De zeventien luxe suites zijn gebouwd met duurzame materialen en gelegen op platforms, en bieden deze alles wat je hartje begeert. Denk aan binnen- en buitendouches, een koperen badkuip, wit linnen beddengoed en kroonluchters. Alle tenten zijn ingericht met tweepersoons- of twee éénpersoonsbedden. Bovendien zijn er twee familietenten en is er de vermaarde Finch Hattons Suite met een eigen butler en dompelbad.
Ook de innerlijke mens hoeft zich geen zorgen te maken, want of je nu behoefte hebt aan een lichte maaltijd of aan een diner van zeven gangen – de chefkoks van Finch Hattons weten de meest prachtige gerechten te serveren met onder andere groentes uit de eigen tuin en bijpassende wijnen uit de wijnkelder. Ga voor ontspanning de spa, de hammam of het infinity zwembad in, geniet van een sigaar in de bar of bewonder de omgeving in de twaalf meter hoge observatietoren. Bij Finch Hattons word je hoe dan ook op je wenken bediend.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari