Background mask

Waarom een Chapka Reisverzekering jouw ultieme safari sidekick is!

Gefeliciteerd met het boeken van je Afrikaanse droomsafari. We zijn zo blij voor je! 😊 Ben jij de dagen ook al aan het aftellen tot je avontuur begint? Voordat je je koffers pakt en je safarihoed afstoft, is er nog één belangrijk aspect dat je niet mag vergeten: je reisverzekering. En niet zomaar een reisverzekering, maar de Chapka Reisverzekering, jouw ultieme safari sidekick!

Stel je voor: je rijdt in je safarijeep door het Masai Mara National Reserve in Kenia. Je kijkt naar links en ziet de zon ondergaan boven de savanne. Wat een prachtig uitzicht! Is dit een fata morgana 😉, of zie je daar in de verte een kudde olifanten? Ja, het is een kudde olifanten! De jonge kalveren verschuilen zich achter hun moeder, terwijl de vrouwelijke leider voorop loopt. De dieren zijn op weg naar de waterpoel, hier niet ver vandaan.

Je hart gaat sneller kloppen van opwinding bij het zien van dit ultiem safariplaatje. Je reikt naar je camera om dit moment op de gevoelige plaat vast te leggen. Maar wacht…!

Wat als er iets onverwachts gebeurt? Dat is waar de reisverzekering van Chapka om de hoek komt kijken.

Omarm de avonturier in jezelf – Chapka heeft je gedekt

Met een reisverzekering van Chapka ben je niet alleen goed gedekt, je bent zelfs volledig beschermd. Vanaf het moment dat je je reis boekt en de polis ontvangt, tot aan de allerlaatste zonsondergang van je safari. Totdat je eigenlijk weer veilig thuis bent eigenlijk. Maar maak je geen zorgen en laat de avonturier in jezelf los, want Chapka heeft je gedekt!

Elephants Kenya

Wat onderscheidt Chapka dan van de rest? Dat zijn hun op maat gemaakte verzekeringspakketten en de 24/7 uur ondersteuning die ze bieden voor, tijdens en zelfs na je reis, Of je nu alleen reist, met je gezin of in een groep, Chapka stemt de dekking van de reisverzekering af op de specifieke behoeften van jou en je reisgezelschap.  Chapka staat voor je klaar, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: genieten van elk moment van je droomsafari door de Afrikaanse wildernis.

Bovendien betekent de 24/7 medische teleconsultatie van Chapka dat hulp slechts één telefoontje verwijderd is, waar je je ook bevindt.

Dus waarom nog wachten? Laat de avonturier in jezelf los en laat Chapka Travel Insurance je safari-sidekick zijn.  Met Chapka en Afrika Safari aan je zijde wordt je Afrikaanse avontuur ongetwijfeld de meest de onvergetelijke reis van je leven!

Deel dit artikel:

Laat je droomreis werkelijkheid worden met Afrika Safari

5/5
5/5

Creëer jouw eigen reis

Bij Afrika Safari kun je je reis aanpassen aan je voorkeuren. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis te creëren!

Vraag een reisvoorstel aan

Gerelateerd

Waar ligt Kenia?

Kenia is een prachtig land in Oost-Afrika en is de perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers die willen genieten van adembenemende landschappen, wilde dieren en een rijke cultuur. Maar waar ligt Kenia? Voordat je je koffers pakt en op reis gaat naar dit fascinerende land, is het belangrijk om meer te weten te komen over de […]

Lees verder

Welke taal spreken ze in Kenia?

Als je van plan bent om naar dit prachtige land te reizen, is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken. Kenia is een prachtig land in Oost-Afrika dat bekend staat om zijn rijke cultuur, adembenemende landschappen en diverse wildlife. Wanneer je op zoek bent naar avontuurlijke safari’s, ontspannende stranden of interessante culturele […]

Lees verder

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari