Vaar met een kano naar Diani's zandbank

Background mask

Vaar met een kano naar Diani’s zandbank

Helderblauw water, de turquoise Indische Oceaan en kleurrijke koraalriffen. Vaar met een kano naar Diani’s zandbank en zie overal indrukwekkende kleuren die prachtige plaatjes opleveren. Je dobbert in een kano over het water en ziet misschien wel een paar speelse dolfijnen erbovenuit springen. Aangekomen bij de zandbank, stap je uit en plof je neer voor een moment van ontspanning. Hoe kan dat beter dan met een verrukkelijke picknick met lokale lekkernijen? Heb je energie over? Dan is één van de watersporten ook vast iets voor je. Dit klinkt als een perfecte combinatie van avontuur en rust, toch?

Belangrijke informatie

  • 2 uur
  • Inclusief transfer
  • Inclusief reddingsvest
  • Minimum leeftijd: 5 jaar
  • 45 per volwassene, 30 euro per kind – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Aanvullende informatie

Niet ver van de kust van Diani Beach vormt zich bij eb een klein eilandje in zee. Hoewel het relatief dichtbij het vaste land ligt, heb je op deze zandbank het gevoel omringd te zijn door het eindeloze water van de Indische Oceaan. Stap dus in een kano en peddel vanuit Diani over zee naar dit eilandje voor een avontuurlijke en tegelijkertijd rustgevende excursie.

Vergeet je zonnebrandcrème niet!

Goed om te weten: een kano is een boot die je met behulp van een peddel in je vaarrichting voortbeweegt. Het is een leuke en ontspannende activiteit, waarbij je zelf het tempo bepaalt en ondertussen geniet van het prachtige uitzicht over de oceaan.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari