✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Nachtsafari in Lumo Conservancy

Lumo Conservancy is een speciaal safaripark, waar de lokale gemeenschap de baas is. Het is 195 vierkante kilometer groot en ligt tussen Taita Hills Wildlife Sanctuary and Tsavo West National Park. Het is een heerlijk gebied voor safari’s per auto en te voet, waarbij je kans hebt de gebruikelijke wilde dieren tegen te komen. En omdat het geen officieel nationaal park is, kan je hier zelfs nachtsafari’s doen…!

 

Belangrijke details

  • 44,- persoon plus huur van de jeep
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Tijdens een nachtsafari is het mogelijk om nachtdieren zoals het aardvark en de servalkat te zien en om leeuwen en luipaarden te zien jagen. De safari begint dan meteen na het avondeten, waarna je per auto de natuur intrekt. Met een lamp op het dak spot de gids dan dieren die in het donker in de bosjes zitten, waardoor je meer kunt zien.

In het donker ruikt het anders en voelt de natuur ook anders aan. De geluiden van de wilde natuur hangen in de lucht en de sterren vullen de hemel. Niet veel mensen krijgen de kans om een dergelijke nachtsafari mee te maken! Daarbij profiteert de lokale gemeenschap ook van een bezoek aan dit park, waardoor het nog eens extra de moeite waard is!

Tsavo

Lumo Conservancy