Bezoek het Bombolulu project voor andersvaliden in Mombasa

Background mask

Bezoek het Bombolulu project voor andersvaliden in Mombasa

Dichter bij de warme sfeer van deze cultuur kom je bijna niet. Tijdens een bezoek aan het Bombululu-project in Mombasa, stap je in het leven van lokale andersvaliden. Een non-profitorganisatie helpt ze op sociaal en economisch vlak. De deelnemers van dit project zijn echte ambachtslieden en werken onder andere aan sierraden, hout en lederen artikelen. Als je deelneemt aan een ambachtelijke workshop voer je interessante gesprekken en ondersteun je dit project. Deze ervaring blijft je voor altijd bij!

Belangrijke informatie

  • Halve dag
  • Open van maandag t/m vrijdag
  • 9 USD per persoon plus transfer – Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Aanvullende informatie

Andersvalide zijn in Kenia is niet makkelijk, zoals je ook zult horen in Bombolulu. Zo zijn er vaak onvoldoende voorzieningen en ook ligt er regelmatig nog een taboe op, doordat men denkt dat andersvalide zijn een straf is van God.

Tijdens de 2 uur durende rondleiding in Bombolulu bezoek je verschillende ateliers en het cultureel centrum. Je ontmoet ambachtslieden, ziet hoe ze werken en leert meer over de positie van mensen met een beperking in Kenia. Last but not least is er een cadeauwinkel, waar je de prachtige producten kunt kopen die hier worden gemaakt. Door hier een mooi souvenir te kopen, neem je niet alleen een tastbare herinnering aan Kenia mee naar huis,  je steunt er bovendien het prachtige werk van Bombolulu-project mee.

Je reis op maat laten samenstellen?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Stel nu jouw droomreis samen
Bootsafari Lake Nakuru Kenia

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 700 212
Jeep van Afrika Safari