✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Tamarind Tree Hotel

Het Tamarind Tree Hotel ligt 5 km ten zuidwesten van de stad Nairobi en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor de stad zelf, het Nairobi National Park en voor de safari. Het hotel is gemakkelijk te bereiken via het naburige Wilson Airport en de zuidelijke rondweg van de stad. De kamers en suites zijn modern en in warme, aardse kleuren ontworpen. Ze zijn tussen de 32 – en 42 m² groot – en daarmee de grootste in zijn klasse in Nairobi.

Dompel jezelf onder in de fijne, levendige sfeer van het Tamambo, het hoofdrestaurant en de ontbijtlocatie van het hotel. Het is de trots van het hotel met haar kenmerkende internationale gerechten en een uitgebreide wijnkaart. Verse ingrediënten, live cooking stations en attente service creëren de perfecte sfeer. De elegante maar informele Dawa Lounge is het sociale centrum van het hotel. Het is een moderne lounge waar je kunt genieten van een breed scala aan hapjes en drankjes.

Vleesliefhebbers kunnen het wereldberoemde Carnivore Restaurant uitproberen, dat op slechts een steenworp afstand ligt. Hele stukken vlees – lam, varkensvlees, struisvogel, rundvlees, zelfs krokodil – worden hier geroosterd op traditionele Maasai-zwaarden boven een enorme houtskoolput…!