✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Neptune Beach Resort – Bamburi

Neptune Beach Resort ligt op de zinderende stranden van Bamburi Beach, veertien kilometer ten noorden van Mombasa’s centrum. Het is onderdeel van een keten van Neptune Beach Resorts, die tot onze favorieten behoren!

Het resort is comfortabel en veelzijdig. Het heeft grote open ruimtes en tegelijk een warme, gezellige sfeer. De uitbundige tropische tuin is een van de hoogtepunten van het resort, net als het heerlijke uitzicht op de Indische Oceaan.

Het resort is zo ingericht dat je overal heerlijk kunt relaxen met bijvoorbeeld een goed boek. Geniet van de zon en het geluid van de golven terwijl je een slokje neemt van iets heerlijks uit de (koffie)bar. Of wordt lekker actief: neem een duik, doe een potje tafeltennis of darts, dans ’s avonds in de buitendisco of doe gek en laat je haar knippen!

Alles bij elkaar is het Neptune Beach Resort de perfecte plek om heerlijk te ontspannen en bij te komen. Met de fijne open-air vibes heb je hier zo een paar relaxte en toch avontuurlijke vakantiedagen…!