✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Hemingways Nairobi

Hemingways Nairobi is een boetiekhotel met 45 suites. Het pand in plantagestijl is prachtig in zijn symmetrie en overspoeld met natuurlijk licht. Het pand is luchtig en ruim. Elk van de suites van 80 m² heeft een eigen balkon met uitzicht op het iconische silhouet van de Ngong Hills, dit is een magisch uitzicht!

De bediening is persoonlijk en vriendelijk en biedt een luxe ervaring vanaf het moment dat u aankomt totdat u weer vertrekt. Hoge, ruime suites met grote, lichte badkamers en grote privéterrassen zijn kenmerkend voor het heerlijke gevoel van ruimte en het gebruik van het natuurlijke licht van het hotel. Gedempte kleuren en gestructureerde stoffen in ecru en taupe creëren een sfeer van eigentijds chic, terwijl subtiele accenten in messing, mahonie en leer verwijzen naar de klassieke elegantie van Oost-Afrikaanse vintage safari’s. Voorbij de balustrade van uw privébalkon heeft u uitzicht op de “Groene heuvels van Africa”, zoals beschreven in de roman van Hemingway.

Elk van de suites is vernoemd naar een beroemd persoon of een plaats die met Kenia te maken heeft. Reis, schrijf en ontdek! Verblijf in de Robert Redford Suite, de Kenyatta Suite of de Mara Suite. Terwijl je jezelf verwent in de spa, ontspant bij het zwembad of door de tuinen dwaalt, heb je een persoonlijke butler in de suite die de lichten dimt, je kussens opschudt, een slaapmutsje neerzet en alles voorbereid voor de nacht. Geniet van alle gerechten, er is voor elk wat wils. Je kunt stevig ontbijten met gebak en brood dat elke dag vers wordt gebakken in de bakkerij, gebruik maken van een traditionele Engelse afternoontea met heerlijke scones en klassieke vingersandwiches of genieten van de huisgemaakte pasta en de typische Josper ovengrill voor het eten van de beste steaks. Dankzij de 24-uursroomservice kunnen gasten in volledige privacy ontspannen in hun suite.