✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Hemingways Nairobi

Hemingways Nairobi is een mooi boetiekhotel in de stad Nairobi. Het koloniale gebouw is ruim opgezet met 45 suites van ieder tachtig vierkante meter. Iedere suite is vernoemd naar een beroemde persoon of plek verbonden met Kenia. Hier slaap je bijvoorbeeld in de Robert Redford Suite, ga je in bad in de Kenyatta Suite of zit je op het balkon in de Mara Suite.

Met een persoonlijke en vriendelijke bediening word je hier van begin tot eind ondergedompeld in heerlijke luxe. De ruime kamers zijn voorzien van luchtige badkamers en grote privé-terrassen. Ze zijn ingericht in een moderne, chique stijl met veel gebruik van neutrale kleuren als ecru en taupe, en daarbij accenten in koper, mahonie en leer zoals in de klassieke Afrikaanse safari.
Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de Groene Heuvels van Afrika, die Hemingway in zijn romans zo mooi weet te beschrijven. En terwijl je jezelf dan verwent in de spa, een duik neemt in het zwembad, geniet van een goede maaltijd of een drankje doet in de bar, maakt een persoonlijke butler de kamer klaar voor de nacht. De lichten gedimd, de kussens opgeschud, en een slaapmutsje binnen handbereik – een beter einde van de dag is amper denkbaar…