✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Tawi Lodge

Tawi Lodge is gelegen op een groot privéterrein op ongeveer vijf minuten rijden van de oostelijke Kimana Gate van het Amboseli National Park. Vanuit de lodge heb je prachtig uitzicht over de Kilimanjaro in de verte en op een drinkplek vlakbij. Hier komen dagelijks grote aantallen olifanten, zebra’s, impala’s, antilopes, gazelles en nog vele andere beesten hun water halen.

De lodge is modern en comfortabel, maar ingericht met mooie Afrikaanse details. Een prachtig onderhouden gazon en een mooie tuin omringen de gebouwen, met daarachter de savanne en olifanten die vlakbij komen. De kamers zijn ingericht met donker hout en witte muren onder een traditioneel rieten dak, met zware maar comfortabele meubels en een uitzicht vanaf de huisjes dat simpelweg geweldig is.
Het algemene gedeelte van de lodge is ruim opgezet met binnen een restaurant, een bar, en een lounge met open haard en buiten een zwembad, een terras en een vuurplaats. Het keukenteam hier houdt van experimenteren en gebruikt alleen maar verse ingredienten die ze omtoveren in heerlijke gerechten met Europese en Swahili invloeden. Kortom, de Tawi Lodge is de perfecte plek om te overnachten na een safari in Amboseli National Park.