✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

The Sands at Chale Island

The Sands at Chale Island is een uniek hotel op een privé-eiland net ten zuiden van Diani Beach. Het is één van de meest milieuvriendelijke hotels in Kenia, gebouwd om ultieme privacy en romantiek te bieden. Zelfs met een volle bezetting ervaar je hier een vredig gevoel van rust en afzondering.

The Sands at Chale Island heeft zes verschillende soorten kamers. Deze variëren van standaard kamers tot banda’s boven het water en een luxe suite op een rots net voor het eiland. De traditionele, maar luxe bouw, het helderwitte strand, de overdaad aan tropische groen en het relaxte eilandleven maken dit een uniek hotel.

Tweederde van Chale Island bestaat uit een oeroud mangrovebos, met de hoogste mangrovebomen in Oost-Afrika. Dit bos is het zogenoemde heilige bos of kaya. Het resort zelf ligt in vijftien hectare van dit bos. Het heeft een prachtige baai van tienduizend vierkante meter, beschermd door een levend koraalrif. Deze afgelegen baai is het enige echte privé-strand van Kenia en heeft een sneeuwwit, poederachtig koraalstrand en een azuurblauwe zee. De natuur op Chale Island eiland is magisch mooi, met in het binnenland nog een mystiek mangrovemeer dat wordt beïnvloed door de getijden.