✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Lions Bluff Lodge

De Lions Bluff Lodge is een heel speciale ecolodge, afgelegen en exclusief, in het Lumo Community Wildlife Sanctuary. Deze lodge heeft een werkelijk adembenemend panorama-uitzicht over het Keniaanse landschap. Hier kijk je uit over zowel de majestueuze Kilimanjaro, Taita Hills, het Lumo Community Sanctuary en het Tsavo ecosysteem. Met slechts twaalf kamers biedt Het Bluff een intieme, luxe safari-ervaring met geweldige kansen om dieren te zien. De Lions Bluff Lodge is de ideale plek voor families, natuurliefhebbers, rustzoekers, privégezelschappen, gepassioneerde fotografen en pas getrouwde stellen.

Slaap in een handgemaakt hemelbed met wollen dekens en wacht op Afrika’s prachtige zonsopkomst. Stap dan op een paard of maak een bushwandeling nog voor het heerlijke ontbijt.. dat je misschien zelfs in de bush geserveerd krijgt. Hier voel je de magie van Lions Bluf…!

’s Middags of ’s avonds kan je in de safaribar terecht voor een verfrissing, na een duik in het zwembad. Geniet hier van het uitzicht of duik in een van de informatieve boeken die te leen zijn. In tegenstelling tot de officiële nationale parken, kan je in dit reservaat ook ’s nachts op gamedrive of een safari te voet doen. Ga dan met een gids en je zult verstelt staan van zijn kennis van de flora en fauna in dit gebied!