✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Overnachting bij de Giraffe Manor

Altijd al met een giraf willen ontbijten?

Aarzel dan niet om een nachtje bij de Giraffe Manor in Nairobi te boeken. Dit is een exclusief boutique hotel met heerlijk eten, perfecte service EN een familie van Rothschild giraffen als vaste bezoekers. Wie hier de nacht doorbrengt, heeft de unieke kans het ontbijt te delen met een groep giraffen…!

 

Belangrijke details

  • Prijs op aanvraag
  • Min. een overnachting
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

De Giraffe Manor heefst slechts twaalf kamers en je moet ook echt een kamer boeken om dit hotel te kunnen bezoeken. Dit heeft tot gevolg dat gasten een zeer exclusieve ontmoeting hebben met de giraffen die hier kind aan huis zijn.

’s Ochtends in de ontbijtzaal steken deze magnifieke beesten hun hoofd door het raam,  op zoek naar wat lekkers. Aan het eind van de middag kom je ze opnieuw tegen op het terras van het hotel en soms komen ze zelfs tot aan het balkon van je kamer. Professionele medewerkers zijn aanwezig om de giraffen brokken gras te geven en om bezoekers het verhaal van iedere giraf afzonderlijk te vertellen. Na het voeden trekken de statige beesten zich weer terug het bos in.

Toegeven, dit hotel is niet goedkoop. Maar je krijgt hier niet alleen giraffen van dichtbij te zien, je kunt ook genieten van een prachtige villa op twaalf hectare privéterrein, perfecte service, mooie kamers, een fantastische zwembad met spa en niet te vergeten het absoluut heerlijke eten. Sommige gasten beweren zelfs nooit beter gehad te hebben.

De omgeving van het hotel is prachtig met groene velden en een overdadig tropisch woud waar niet alleen de giraffen leven maar ook groepen everzwijnen en andere kleinere dieren. Al met al doe je bij de Giraffe Manor een unieke ervaring op, die je niet snel zult vergeten.

Nairobi

Giraffe Manor