✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Afrika

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Babyolifantjes bezoeken bij de David Sheldrick Wildlife Trust

Als je in Nairobi bent, is het leuk om langs te gaan bij het olifantenweeshuis van de Sheldrick Wildlife Trust. Met een beetje geluk kan je dan zelfs de babyolifantjes aanraken!

Belangrijke details

  • 21,50 per persoon (exclusief transfer kosten)
  • 11:00 - 12:00 dagelijks
  • Adopteer een olifant voor 50 dollar per jaar!
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

De Sheldrick Wildlife Trust vangt al sinds haar oprichting in 1977 jonge weesolifantjes op. Daphne Sheldrick begon de organisatie ter nagedachtenis aan haar overleden echtgenoot, die een van de oprichters van Tsavo National Park was. Na zijn dood woonde zijn familie in Nairobi National Park, waar ze begonnen met het opvangen van verlaten olifantjes.

Door de jaren heen hebben ze veel olifanten gered die wees waren geworden als gevolg van stropen, droogtes en andere redenen. Vandaag de dag is de Sheldrick Wildlife Trust een natuurbeheerders organisatie die samenwerkt met de nationale Kenyan Wildlife Service (KWS). Ze helpen niet alleen olifanten maar ook neushoorns en andere dieren die als wees gevonden worden, door ze groot te brengen en terug in de natuur te zetten.

Het is ook mogelijk om een van de kleine olifanten of neushoorns te adopteren. Voor slechts vijftig dollar per jaar kan je helpen om een van deze indrukwekkende beesten te redden, waarbij je dan ook een certificaat krijgt, maandelijkse updates per email, een waterverfschilderij van Angela Sheldrick en toegang tot exclusieve informatie over de beesten.

David Sheldrick Wildlife Trust

Nairobi